Visagie is de kunst van het accentueren van natuurlijke schoonheid en het transformeren van gezichten door middel van make-up. Het gaat verder dan alleen het aanbrengen van cosmetica; het is een vaardigheid die het gezicht als een canvas behandelt, waarop kleuren en texturen worden gebruikt om de gewenste look te creëren. Visagie is een krachtig middel om zelfvertrouwen te vergroten en expressie te versterken.

Bruidsvisagie

Op de mooiste dag van je leven wil je er perfect en stralend uitzien. Hier hoort natuurlijk een onberispelijk uitziende bruidsmake-up bij.

Een aantal weken voor de bruiloft vindt in de salon de proefmake-up plaats. In ontspannen sfeer nemen we samen door wat de wensen zijn en bespreken en testen we de look en de kleuren die het beste bij jou en je bruidskleding passen, zodat je op deze bijzondere dag op je mooist bent. Ook ontvang je tips voor de dag zelf.

Bij een goede bruidsmake-up moet er rekening mee gehouden worden dat de make-up er perfect uitziet voor zowel daglicht, fotografie, film en avond. Verder moet de make-up lang houdbaar zijn zodat je er de hele dag en avond perfect uitziet.

De proefmake-up vindt plaats in de salon van SkinLuxe. Bruidsmake-up op de trouwdag Op de trouwdag ben ik op de afgesproken tijd op de gewenste locatie. We nemen samen nog eens door wat de wensen zijn en daarna neem ik ruim de tijd om je van de perfecte bruismake-up te voorzien.

Jouw bruiloft is één van de mooiste herinneringen uit je leven, op deze dag wil je er perfect en stralend uitzien en hierbij help ik je graag.

€ 119,95

Avondmake-up

Een prachtige sprankelende avond- of gala make-up voor bijzondere en feestelijke gelegenheden.

€ 54,95

Dagmake-up

Een zachte basis dagmake-up voor een natuurlijke en verzorgde look die de hele dag houdt.

€ 35.00