SkinLuxe werkt met de beste merken, zorgvuldig geselecteerd om de beste behandelingen en ervaringen te bieden. Ik ben er trots op met onderstaande merken samen te werken, om jou de best mogelijke schoonheidservaring te bieden.

LakShmi Holistic Skincare

LakShmi biedt een holistische kijk op schoonheid en houdt zich niet alleen bezig met het 'zichtbare', maar biedt met de authentieke behandelingen, massages en producten innerlijk welzijn, huidverbetering en uiterlijke schoonheid. Alle producten zijn natuurlijk en Bio-Eco gecertificeerd, Lakshmi heeft een bijzondere, unieke en effectieve lijn producten ontwikkeld.

KrX Korean Skincare

Koreaanse huidverbetering staat bekend om zijn geavanceerde formules en focus op hydratatie, helderheid en jeugdigheid. Door gebruik te maken van natuurlijke ingrediënten en geavanceerde technologieën bieden Koreaanse huidverbeteringsproducten een effectieve oplossing voor een breed scala aan huidproblemen, van droogheid tot onzuiverheden.

Dermoplant Natural Skincare

Dermoplant biedt natuurlijke en biologische huidverzorgingsproducten met een langdurige werking voor alle huidtypes, alle leeftijden en alle huidproblemen die u kunt ondervinden. De kwaliteit van de ingrediënten, de textuur en de concentratie zijn belangrijk bij het bereiken van de best mogelijke resultaten: intense hydratatie, anti aging of kalmerend.

(Bruids)Visagie

Op de mooiste dag van je leven wil je er perfect en stralend uitzien. Hier hoort natuurlijk een onberispelijk uitziende bruidsmake-up bij.

Bellypainting

In verwachting? Laat je bolle buik beschilderen en geef kleur aan je zwangerschap! en mooie herinnering aan je zwangerschap.

Lichaamsbehandelingen

Ontspannende lichaamsbehandelingen.

Kom en ervaar de stilte van ontspanning.

Dermacare SkinLuxe - Praktijk voor Huidverbetering en Welzijn