LakShmi Anti Stress Rose Ritual

Een heerlijke anti-stress behandeling met de etherische olie van roos en speciale massages met penselen gedrenkt in rozenolie en warme rozenkwarts stenen. Ultiem ontspannen, stress wordt afgevoerd en nieuwe sprankelende energie komt ervoor in de plaats. Een verwenbehandeling waarbij je heerlijk in de watten wordt gelegd.

AROMATHERAPIE
Aromatherapie draagt bij aan een optimale en evenwichtige balans van lichaam en geest. De werking van de etherische olie Roos:
Bij (liefdes)verdriet, pijn, angst, onzekerheid, onvrede, depressies etc. is roos een geweldige vriend. Roos laat je genieten hoe moeilijk men het ook heeft. Roos opent het hart net als de roos zelf wanneer ze in volle bloei staat. Roos verzacht de huid en maakt haar zacht en soepel. Roos werkt sterk regenererend. Tip: het is ook heerlijk om een druppel roos op het kussen te sprenkelen eventueel gecombineerd met lavendel om lekker te slapen. Men slaapt dan echt als een roosje.

EDELSTENEN
Bij een edelsteenmassage wordt er gewerkt met een massage olie en met mooie grote edelstenen om mee te masseren. Net als geuren hebben ook edelstenen op vele mensen een grote aantrekkingskracht vooral door hun mooie kleuren. Het effect van een edelsteenmassage is ontladend en opladend. Stress wordt afgevoerd en nieuwe energie komt ervoor in de plaats. Rozenkwarts is een liefdessteen. Hij werkt troostend en verzachtend bij alle vormen van pijn en verdriet. Hij maakt iemand vriendelijker en milder. Rozenkwarts versterkt de creativiteit, om dingen te doen met passie. Het helpt bij keuzes maken in het even en voor jezelf op te komen. Rozenkwarts helpt tot uiting brengen van de dingen die iemand graag wil doen, om de hartenwens te realiseren. Ze maakt iemand ontvankelijk voor verliefdheid, genieten, fantasie, kunstzinnigheid. Rozenkwarts is geschikt voor alle huidtypen en maakt de huid rustig en zacht, ze werkt kalmerend en regenererend.

Prijslijst

SkinLuxe

Uitgebreide Gezichtsbehandeling

95,00
Rozen voetenbad
Epileren / harsen
Reiniging met hydrofiele rozenolie
Penseelmassage
Fruitzuur
Voetmassage
Rozenserum
Massage gelaat, nek en decolleté
Massage met rozenkwarts
Rozen-leem masker
Vliesmasker gedrenkt in rozenwater
Serum en crème

Roos

Rozen zijn veelzijdige bloemen met verschillende toepassingen:

  1. Decoratie: Rozen worden vaak gebruikt als decoratieve bloemen in boeketten, bloemstukken en als tafelversiering bij speciale gelegenheden zoals bruiloften, verjaardagen en jubilea.

  2. Aromatherapie: Rozen worden gebruikt in aromatherapie vanwege hun kalmerende en ontspannende geur. Rozenolie wordt vaak gebruikt in geurkaarsen, essentiële oliën, en in bad- en lichaamsproducten.

  3. Culinair gebruik: Rozenblaadjes kunnen worden gebruikt om smaak en aroma toe te voegen aan verschillende gerechten, desserts, en zelfs drankjes zoals rozenwater, rozenlimonade, en rozenthee.

  4. Huidverzorging: Rozenextracten en oliën worden vaak gebruikt in huidverzorgingsproducten vanwege hun hydraterende, verzachtende en kalmerende eigenschappen. Ze kunnen worden gevonden in crèmes, lotions, gezichtsmaskers en toners.

  5. Geneeskunde: In de traditionele geneeskunde worden rozen gebruikt vanwege hun potentiële gezondheidsvoordelen, zoals het verlichten van stress, het verbeteren van de spijsvertering en het bevorderen van een gezonde huid.

  6. Thee: Gedroogde rozenblaadjes kunnen worden gebruikt om een heerlijke en aromatische rozenthee te maken, die wordt gewaardeerd om zijn kalmerende en rustgevende effecten.

  7. Parfum: Rozen worden al eeuwenlang gebruikt in de parfumerie vanwege hun betoverende geur. Rozenessence wordt vaak gebruikt als een van de belangrijkste ingrediënten in luxe parfums.

  8. Spiritueel en symbolisch gebruik: Rozen hebben een diepe symbolische betekenis en worden vaak geassocieerd met liefde, romantiek en schoonheid. Ze worden gebruikt in rituelen, ceremonies en als geschenken om genegenheid en waardering uit te drukken.

Of het nu gaat om het opfleuren van een ruimte, het verwennen van jezelf met luxe huidverzorgingsproducten, of het genieten van de rustgevende geur, rozen bieden een scala aan mogelijkheden om van te genieten.