LakShmi Pitta Sensitive Ritual

Deze behandeling vermindert irritatie en couperose en geeft een verbetering van de hydratatie. Het bevordert de natuurlijke afweer van de huid en voert een krachtige werking uit tegen vrije radicalen (schadelijke stoffen) waardoor de roodheid zal vervagen en je huid beter beschermd is tegen klimatologische omstandigheden.

Onze Lakshmi behandelingen zijn huidverbeterend waarbij we met onze holistische kennis van Ayurveda, je huid op een natuurlijke en zorgvuldige manier gaan verzorgen. We nemen je mee op een Aromatherapie geurreis en laten de gezichtsverzorging als één lange massage op je inwerken met aandacht voor al je zintuigen. Je wordt volledig in ontspanning gebracht, er wordt extra aandacht besteed aan het loslaten van spanningen en stress, en het los masseren van je schouders en nekgebied.

Prijslijst

SkinEssential

Complete Gezichtsbehandeling

59,95
Epileren / harsen
Aromatherapie geurreis
Reiniging
Korrelpeeling of black mud
Fruitzuur peeling
Serum
Masker
Massage gezicht, nek en decolleté
Vliesmasker met lotion
Serum en crème

SkinLuxe

Uitgebreide Gezichtsbehandeling

95,00
Aromatisch voetenbad
Epileren / harsen
Aromatherapie geurreis
Reiniging
Korrelpeeling of black mud
Fruitzuur
Voetmassage
Ampul
Marmapuntmassage gezicht, nek en decolleté
Modellerend peel off masker
Vliesmasker met lotion
Serum en crème

Wat is een gevoelige huid?

Een gevoelige huid is een huidtype dat bijzonder reactief is op interne en externe factoren. Mensen met een gevoelige huid ervaren vaak symptomen zoals roodheid, irritatie, jeuk, branderigheid en soms zelfs pijn bij blootstelling aan bepaalde stoffen of omgevingscondities. Deze reacties kunnen veroorzaakt worden door verschillende triggers, waaronder:

  1. Chemische stoffen: Sommige ingrediënten in cosmetica, zeep, wasmiddelen en andere producten kunnen de huid irriteren.

  2. Weersomstandigheden: Extreem weer, zoals koude wind of hete temperaturen, kan de huid gevoeliger maken.

  3. Allergenen: Stoffen zoals pollen, huisstofmijt, dierenhaar en bepaalde voedingsmiddelen kunnen allergische reacties veroorzaken bij mensen met een gevoelige huid.

  4. Stress: Psychologische stress kan ook de gevoeligheid van de huid verhogen en bestaande aandoeningen zoals eczeem of rosacea verergeren.

  5. Hormonale schommelingen: Hormonale veranderingen, zoals die tijdens de menstruatie, zwangerschap of menopauze, kunnen de gevoeligheid van de huid beïnvloeden.

Het hebben van een gevoelige huid kan betekenen dat iemand extra voorzorgsmaatregelen moet nemen bij het kiezen van huidverzorgingsproducten en bij blootstelling aan verschillende omgevingsfactoren.