LakShmi Netra Oog Ritueel

Een krachtig beauty ritueel voor de gevoelige, dunne huid rondom de ogen. Ontsierende oneffenheden zoals wallen of donkere kringen worden door de verschillende producten direct zichtbaar aangepakt.

Onze Lakshmi behandelingen zijn huidverbeterend waarbij we met onze holistische kennis van Ayurveda, je huid op een natuurlijke en zorgvuldige manier gaan verzorgen. We nemen je mee op een Aromatherapie geurreis en laten de gezichtsverzorging als één lange massage op je inwerken met aandacht voor al je zintuigen. 

Prijslijst

SkinLuxe

Uitgebreide Oogcontour Behandeling

39,95
Handdoekritueel met etherische olie
Zachte oogreiniging
Oogmasker
Marmapuntmassage oogcontour
Vliesmasker voor de oogcontour
Massage met Bergkristal
Serum en Balm

Hoe ontstaan wallen en donkere kringen?

Wallen en donkere kringen onder de ogen kunnen verschillende oorzaken hebben:

  1. Genetica: De neiging tot het ontwikkelen van wallen en donkere kringen kan erfelijk zijn. Sommige mensen hebben van nature een dunne huid of zijn meer vatbaar voor vochtretentie in het gebied onder de ogen, wat kan leiden tot wallen.

  2. Ouder worden: Naarmate we ouder worden, verliest de huid onder de ogen zijn elasticiteit en stevigheid, wat kan leiden tot het verzakken van de huid en het verschijnen van wallen.

  3. Vochtophoping: Voeding, zoutinname, hormonale schommelingen en slaappatroon kunnen allemaal invloed hebben op vochtophoping onder de ogen, wat kan bijdragen aan het verschijnen van wallen.

  4. Bloedvaten en pigmentatie: Donkere kringen kunnen ontstaan door zichtbare bloedvaten onder de dunne huid rond de ogen, of door een verhoogde pigmentatie in het gebied, wat kan worden veroorzaakt door blootstelling aan de zon, erfelijkheid, of allergieën.

  5. Slaaptekort en stress: Gebrek aan slaap en hoge niveaus van stress kunnen de bloedcirculatie verminderen en de huid bleker maken, waardoor donkere kringen onder de ogen duidelijker zichtbaar worden.

  6. Roken en alcohol: Roken en overmatig alcoholgebruik kunnen de huid beschadigen en uitdrogen, waardoor het risico op het ontwikkelen van wallen en donkere kringen toeneemt.

  7. Allergieën: Allergieën kunnen leiden tot ontsteking en zwelling rond de ogen, wat kan bijdragen aan het verschijnen van wallen.

Het is belangrijk op te merken dat sommige mensen meer vatbaar zijn voor wallen en donkere kringen dan anderen vanwege genetische factoren. Het minimaliseren van deze symptomen kan worden bereikt door een gezonde levensstijl te handhaven, voldoende te slapen, een uitgebalanceerd dieet te volgen, hydratatie te behouden, en stress te verminderen.