LakShmi Garshan Slim Ritueel

Behandeling om harde cellulite tegen te gaan en plaatselijke vetverbranding te stimuleren, gericht op de Vata constitutie. Garshan Slim is een intensieve afslankende behandeling voor cellulite en gelokaliseerde “vetkussentjes”, die vaak voorkomen op de heupen, de buitenkant van de dijen en de binnenkant van de knieën. Door middel van massagetechnieken en krachtige werkzame werkstoffen in de Garshan Slim producten, waaronder rode algen, wordt harde cellulite tegengegaan en wordt de contour van het lichaam verbeterd. Doordat de energie en het evenwicht in het weefsel wordt hersteld (men ervaart bij deze producten een warme sensatie en een rode huid) kan het lichaam de losgemaakte vetten en afvalstoffen makkelijker afvoeren. 

Prijslijst

SkinLuxe

Lichaamsbehandeling

75,00
Welkomstritueel met aroma geurreis
Garshan massage met zijden handschoenen om de doorbloeding te bevorderen en ontgift
Slimscrub: Afslankend, bevordert de afvoer van overtollig vocht en een vermindering van vetophopingen
Massage met olie en slimming mud, afvoerend, ontgiftend, verbetert de bloedcirculatie
Lipolitic Bandages: sterk afslankende en vormgevende werking
Slimming Shock Therapy & Cream: verhoogt de vetverbranding en versterkt de microcirculatie
Glas koud water met Tisama Legs, werkt van binnen uit en zorgt voor de afvoer van gifstoffen

Wat is cellulite?

Cellulite is een veelvoorkomende aandoening waarbij de huid een hobbelig, “sinaasappelhuid” uiterlijk vertoont, meestal op de dijen, billen, heupen en buik. Het wordt veroorzaakt door de ophoping van vetcellen onder de huid, die vast komen te zitten tussen het bindweefsel (collageenvezels) dat de huid met de onderliggende spieren verbindt.

Er zijn verschillende factoren die bijdragen aan het ontstaan van cellulite, waaronder:

  1. Genetica: Sommige mensen hebben genetisch meer aanleg voor cellulite dan anderen.

  2. Hormonen: Veranderingen in hormoonniveaus, zoals tijdens de puberteit, zwangerschap, menopauze, of bij het gebruik van hormonale anticonceptie, kunnen bijdragen aan de ontwikkeling van cellulite.

  3. Leeftijd: Naarmate we ouder worden, verliest de huid elasticiteit en wordt het onderliggende bindweefsel zwakker, wat cellulite kan bevorderen.

  4. Lifestyle factoren: Een sedentaire levensstijl, roken, een dieet met veel verzadigde vetten en koolhydraten, een laag waterverbruik en overmatig alcoholgebruik kunnen allemaal bijdragen aan de ontwikkeling van cellulite.

Hoewel cellulite cosmetisch onaangenaam kan zijn, is het over het algemeen geen medisch probleem en heeft het geen nadelige gevolgen voor de gezondheid. Veel mensen zoeken echter naar manieren om cellulite te verminderen of te verbergen. Dit kan worden bereikt door regelmatige lichaamsbeweging, een gezond dieet, hydratatie, het vermijden van roken en overmatig alcoholgebruik, en het gebruik van crèmes of behandelingen die beweren de verschijning van cellulite te verminderen. Het is echter belangrijk om realistische verwachtingen te hebben, aangezien cellulite moeilijk volledig te elimineren is.