LakShmi Detox Ritual

Detox is een bijzonder ritueel om de huid tot in de diepere lagen te gaan ontgiften. Een behandeling met producten die een nog sneller en beter resultaat geven aan een huid met roodheid, tekenen van veroudering. Het ritueel zal evenwicht brengen in de talgproductie, terwijl het de huid diep voedt en hydrateert. Geniet van de voetmassage, bijzondere massage met Jade edelstenen en een Hotstone massage voor nek en decolleté.

Is je huid grauw, uitgedroogd en merk je vroegtijdige veroudering? Of merk je juist dat je geen resultaat krijgt met de producten die je nu gebruikt? Wist je dat vervuiling en stress één van de belangrijkste oorzaken zijn voor de verandering van onze huidbarrière? Vroegtijdige veroudering, gevoeligheid, roodheid en extreme uitdroging zijn hiervan het gevolg. 

Met deze behandelingskuur verbeter je de huidbarrière. We gaan de oppervlaktecellen van de opperhuid herstructureren waardoor de huid weer beter als een schild tegen stof en UV-stralen kan werken. De producten gaan oxidatie tegen en ontgiften de huid tot diep in de cellen waardoor onzuiverheden verminderen. Het verwijdert niet alleen afvalstoffen maar ook metabolische afvalstoffen die de huid zelf produceert, vooral als men veel stress ervaart.

Prijslijst

SkinLuxe

Uitgebreide Gezichtsbehandeling

115,00
Aromatisch voetenbad
Epileren / harsen
Dubbel reinigingsritueel
Fruitzuur
Black mud masker
Voetmassage
Ontgiftende voetpakking
Ampul
Massage met Jaderoller, Guasha en Triggerpoint
Modellerend peel off masker
Hotstone nek en decolleté
Vliesmasker gedrenkt in florawater
Serum en crème

Hoe houd je je huid gezond

Het handhaven van een gezonde huid vereist een combinatie van goede huidverzorgingspraktijken, gezonde levensstijlgewoonten en het vermijden van schadelijke invloeden. Hier zijn enkele tips om je huid gezond te houden:

  1. Reinig regelmatig: Reinig je huid ’s ochtends en ’s avonds om vuil, olie, en onzuiverheden te verwijderen. Gebruik een milde reiniger die geschikt is voor jouw huidtype om je huid niet uit te drogen of te irriteren.

  2. Hydrateer: Houd je huid gehydrateerd door een vochtinbrengende crème te gebruiken die past bij jouw huidtype. Hydratatie helpt bij het behouden van de soepelheid en het voorkomen van droogheid en schilfering.

  3. Bescherm tegen de zon: Blootstelling aan de zon kan vroegtijdige veroudering en schade aan de huid veroorzaken. Gebruik altijd een breed-spectrum zonnebrandcrème met een hoge SPF en draag beschermende kleding en een hoed wanneer je langdurig in de zon bent.

  4. Eet gezond: Een gezond dieet met veel fruit, groenten, volle granen, gezonde vetten en eiwitten kan bijdragen aan een gezonde huid. Voedingsstoffen zoals vitamine C, vitamine E, zink en omega-3 vetzuren zijn vooral gunstig voor de huid.

  5. Hygiëne: Houd je huid schoon door regelmatig te douchen en je handen te wassen. Vermijd langdurig in bad liggen of te heet water, omdat dit de natuurlijke oliën van je huid kan strippen.

  6. Vermijd tabak en alcohol: Roken en overmatig alcoholgebruik kunnen bijdragen aan vroegtijdige veroudering en schade aan de huid. Probeer deze gewoonten te vermijden of te verminderen.

  7. Stressmanagement: Chronische stress kan leiden tot huidproblemen zoals acne, eczeem en psoriasis. Zoek gezonde manieren om stress te verminderen, zoals meditatie, yoga, wandelen of andere ontspanningstechnieken.

  8. Voldoende slaap: Zorg voor voldoende slaap, omdat slaaptekort kan leiden tot een doffe huid, donkere kringen onder de ogen en verhoogde gevoeligheid voor huidproblemen.

Door deze tips te volgen en een consistente huidverzorgingsroutine te handhaven, kun je je huid gezond, stralend en jeugdig houden.