LakShmi Crio Gamathi Ritueel

Crio Gamathi is de ideale behandeling om zware en vermoeide benen te verlichten. Deze behandeling combineert massagetechnieken met de effectieve producten uit de Crio productlijn. De Crio producten verbeteren de bloedcirculatie, drijven overmatig vocht af en verkoelen de benen. De Crio Gamathi behandeling is een heerlijke behandeling voor iedereen die veel staat en loopt, en is ook zeer geschikt voor degenen die last hebben van een verminderde bloedcirculatie of oedeem in de benen en zeker in de zomer is dit een heerlijke behandeling.

Onze Lakshmi behandelingen zijn huidverbeterend waarbij we met onze holistische kennis van Ayurveda, je huid op een natuurlijke en zorgvuldige manier gaan verzorgen. We nemen je mee op een Aromatherapie geurreis en laten de verzorging als één lange massage op je inwerken met aandacht voor al je zintuigen. 

Prijslijst

SkinLuxe

Lichaamsbehandeling

75,00
Welkomstritueel: geurreis met essentiële olie
Garshan massage met zijde handschoenen; stimuleert de doorbloeding en ontgift
Slim scrub: bevordert de afvoer van overtollig vocht en vermindert vetophopingen
Massage met olie en drainerende mud, verzachtend, versterkend, beschermend en afvoerend
Ice Legs Bandages: helpt de huid te verstevigen en vocht af te voeren
Crio Booster & Legs Cream: vermindert het zware en vermoeide gevoel in de benen
Glas koud water met Tisama Legs: werkt van binnen uit en zorgt voor de afvoer van gifstoffen

Vermoeide en zware benen

Vermoeide en zware benen kunnen verschillende oorzaken hebben, zoals langdurig staan of zitten, gebrek aan lichaamsbeweging, overgewicht, slechte bloedcirculatie, warm weer, zwangerschap, of onderliggende medische aandoeningen zoals spataderen of trombose. Hier zijn enkele tips om verlichting te bieden:

  1. Beweeg regelmatig: Sta regelmatig op en loop rond als je langdurig hebt gezeten, en wissel af tussen zitten en staan als je langdurig hebt gestaan. Regelmatige lichaamsbeweging, zoals wandelen, zwemmen of fietsen, kan de bloedcirculatie verbeteren en de symptomen van vermoeide benen verminderen.

  2. Leg je benen omhoog: Leg je benen omhoog als je kunt, bijvoorbeeld door ze op kussens te laten rusten terwijl je ligt. Dit kan helpen om de bloedcirculatie te bevorderen en zwelling te verminderen.

  3. Draag compressiekousen: Compressiekousen kunnen helpen om de bloedcirculatie te verbeteren en de symptomen van vermoeide en zware benen te verminderen door druk uit te oefenen op de benen.

  4. Masseer je benen: Een zachte massage van de benen kan helpen om de bloedcirculatie te stimuleren en spanning te verminderen. Begin bij de voeten en werk langzaam omhoog richting de knieën.

  5. Koud/warm kompres: Gebruik afwisselend warme en koude kompressen op je benen om de bloedvaten te helpen samentrekken en ontspannen, wat de bloedcirculatie kan verbeteren en verlichting kan bieden.

  6. Hydrateer: Zorg ervoor dat je voldoende water drinkt om gehydrateerd te blijven, omdat uitdroging kan bijdragen aan het gevoel van zware benen.

  7. Eet gezond: Een gebalanceerd dieet met veel groenten, fruit en volle granen kan helpen om de bloedcirculatie te verbeteren en de algehele gezondheid van je benen te ondersteunen.

  8. Raadpleeg een arts: Als vermoeide en zware benen regelmatig voorkomen en niet verbeteren, is het raadzaam om een arts te raadplegen om mogelijke onderliggende medische aandoeningen uit te sluiten en professioneel advies te krijgen.