LakShmi Anti Age Ritual

Deze behandelingskuur verstevigt de huid en rimpels worden minder zichtbaar. Samen met het volgen van het thuisverzorgingsritueel ga je de tekens van huidveroudering tegen, pigmentvlekken verminderen, de huid wordt egaler, lichte roodheid vermindert en laat de huid weer stralen. 

Onze Lakshmi behandelingen zijn huidverbeterend waarbij we met onze holistische kennis van Ayurveda, je huid op een natuurlijke en zorgvuldige manier gaan verzorgen. We nemen je mee op een Aromatherapie geurreis en laten de gezichtsverzorging als één lange massage op je inwerken met aandacht voor al je zintuigen. Je wordt volledig in ontspanning gebracht, er wordt extra aandacht besteed aan het loslaten van spanningen en stress, en het los masseren van je schouders en nekgebied.

Prijslijst

SkinEssential

Complete Gezichtsbehandeling

59,95
Epileren / harsen
Aromatherapie geurreis
Reiniging
Korrelpeeling of black mud
Fruitzuur peeling
Serum
Masker
Massage gezicht, nek en decolleté
Vliesmasker met lotion
Serum en crème

SkinLuxe

Uitgebreide Gezichtsbehandeling

95,00
Aromatisch voetenbad
Epileren / harsen
Aromatherapie geurreis
Reiniging
Korrelpeeling of black mud
Fruitzuur
Voetmassage
Ampul
Marmapuntmassage gezicht, nek en decolleté
Modellerend peel off masker
Vliesmasker met lotion
Serum en crème

Huidveroudering

Naarmate mensen ouder worden, ondergaat hun huid verschillende veranderingen als gevolg van natuurlijke verouderingsprocessen, genetische factoren, levensstijl en omgevingsinvloeden. Enkele veelvoorkomende kenmerken van een oudere huid zijn onder meer rimpels, fijne lijntjes, verlies van elasticiteit, dunner worden van de huid, droogheid en veranderingen in de textuur en kleur. Deze veranderingen kunnen variëren afhankelijk van individuele verschillen en de zorg die aan de huid wordt besteed.

Er zijn verschillende maatregelen die je kunt nemen om huidveroudering te vertragen:

  1. Bescherm je huid tegen de zon: Blootstelling aan de zon is een van de belangrijkste oorzaken van vroegtijdige huidveroudering. Gebruik altijd een breed-spectrum zonnebrandcrème met een hoge SPF, draag beschermende kleding en zoek de schaduw op tijdens de uren dat de zon het sterkst is.

  2. Hydrateer je huid: Het is belangrijk om je huid goed gehydrateerd te houden om uitdroging te voorkomen. Gebruik hydraterende crèmes en lotions die geschikt zijn voor jouw huidtype.

  3. Gebruik anti-aging producten: Er zijn veel huidverzorgingsproducten op de markt die ingrediënten bevatten die kunnen helpen bij het verminderen van fijne lijntjes, rimpels en het verbeteren van de stevigheid van de huid. Zoek naar producten met retinoïden, antioxidanten zoals vitamine C en E, hyaluronzuur en peptiden.

  4. Eet een gezond dieet: Een gezond dieet met veel fruit, groenten, volle granen, gezonde vetten en eiwitten kan helpen om je huid gezond te houden en huidveroudering te vertragen.

  5. Vermijd roken en beperk alcoholconsumptie: Roken en overmatig alcoholgebruik kunnen bijdragen aan vroegtijdige huidveroudering. Het vermijden van deze gewoonten kan helpen om je huid langer gezond te houden.

  6. Voldoende slaap: Zorg voor voldoende slaap, omdat slaaptekort kan bijdragen aan versnelde huidveroudering.

  7. Stressmanagement: Chronische stress kan ook leiden tot vroegtijdige huidveroudering, dus het is belangrijk om stress te verminderen door middel van ontspanningstechnieken zoals meditatie, yoga of mindfulness.

Het is belangrijk om consistent te zijn in het toepassen van deze maatregelen om de beste resultaten te behalen in het vertragen van huidveroudering.