KrX Microneedling Therapy

Intensieve huidverbetering bij fijne lijntjes, rimpelvorming en hyperpigmentatie. Microneedling is een behandeling waarbij er met een pen kleine micro beschadigingen in de huid gemaakt worden. Deze beschadigingen worden door onze huid gedicht met collageen waardoor de huid er weer voller en strakker gaat uitzien. De huidverbeterende serums die tijdens het needlen gebruikt worden, worden op deze manier diep in de huid opgenomen.


MICRONEEDLING
Met een microneedling behandeling gaan we de huid aanzetten tot het aanmaken van collageen, hierdoor wordt de huid weer steviger en worden rimpeltjes opgevuld. Het is een intensieve huidverbeterende behandeling bij fijne lijntjes, rimpelvorming en hyperpigmentatie. Er worden met een pen kleine micro beschadigingen in de huid gemaakt worden. Deze beschadigingen worden door onze huid gedicht met collageen. De huidverbeterende serums die tijdens het needlen gebruikt worden, worden op deze manier diep in de huid opgenomen. Er wordt gewerkt met serums die diep in de huid komen. Dit zijn serums die retinol, vitamine C en E en pro-vitamine B5 (panthenol) bevatten. Deze vitamines zullen de huid ondersteunen in het proces van de aanmaak van collageen.

Na de behandeling zal de huid de kleine beschadigingen aan de huid gaan dichten met collageen, de huid is weer “dicht” na 24 uur. De eerste 24 uur moet de huid met rust gelaten worden. Gedurende de rest van de dag géén cosmetica gebruiken, ook geen dag- of nachtcrème of make-up. Gedurende dezelfde dag tevens niet sporten, geen sauna, geen (zon)nebanken geen bad nemen (i.v.m zweten en bacteriën). Douchen kan wel na 6 uur na de behandeling. In de weken na de behandeling zal de huid hard aan het werk gaan om nieuw collageen aan te maken op de plekken waar dit nodig is. Dit proces duurt ongeveer 28 dagen, daarom kan behandeling 2 pas na 28 dagen plaatsvinden.

Microneedling is perfect bij:
– Huidveroudering / rimpels
– Littekens (bij verheven littekens is de behandeling iets anders en kan er elke 2 weken behandeld worden op het litteken)
– Grove poriën
– Pigmentatie

Microneedling mag niet toegepast worden bij:
– Geïrriteerde huid
– Bij een huid infectie of schimmelinfectie
– Actieve acne
– Actieve rosacea
– Op eczeem plekken
– Psoriasis
– Actinische keratosen
– Kanker
– Open wonden of zweren
– Bloedstollingsproblemen
– Diabetes
– Immuunsysteem remmende medicijnen (overleg met de huisarts)
– HIV virus

Natuurlijk is het mogelijk om een eenmalige behandeling microneedling te ondergaan. Dit wordt vaak preventief gedaan. Voor een intensiever en optimaal resultaat zijn meerdere behandelingen nodig. Vaak volstaan 4 tot 6 behandelingen, die plaatsvinden om de 28 dagen. Na de kuur kunt u de huid helpen ondersteunen door elk kwartaal een behandeling te ondergaan.

Bij het volgen van een kuur is het gebruik van de juiste KrX thuisproducten noodzakelijk om een optimaal resultaat te verkrijgen.

Prijslijst

Basis Microneedling

Complete Gezichtsbehandeling

95,00
Reiniging
Enzymen peeling gel
Massage met neutraliserend schuim
Massage gelaat, decolleté en nek
Microneedling met Bio Placenta Ampul
Kalmerend en voedend masker
Afsluitende verzorging

Lifting Microneedling

Complete Gezichtsbehandeling

125,00
Reiniging
Enzymen peeling gel
Massage met neutraliserend schuim
Massage gelaat, decolleté en nek
Microneedling met Bio Placenta Ampul
Ultra Vtox Lifting Mask
Afsluitende verzorging

Carboxy Microneedling

Complete Gezichtsbehandeling

159,95
Reiniging
Enzymen peeling gel
Massage met neutraliserend schuim
Aanbrengen Carboxy Gel
Aanbrengen Carboxy Masker
Massage decolleté en nek
Microneedling met Ampul Bio Placenta
Kalmerend en voedend masker
Afsluitende verzorging