Dermoplant Jouvance Vitamine C Ritual

Jouvance is een nieuwe cosmeticalijn die de voordelen van natuurlijke ingrediënten combineert met geavanceerde technologie. Het bestaat uit innovatieve producten die speciaal zijn ontworpen om je huid te laten stralen en te voldoen aan de behoeften van alle huidtypes, of ze nu droog, vet of gevoelig zijn. Een complete behandeling voor een gezonde, heldere huid.

Dankzij de biologische ingrediënten en geavanceerde technologie biedt de Jouvance-lijn, rijk aan vitamine C en duindoorn, een complete oplossing voor je huid. Elk product is zorgvuldig samengesteld voor een luxe huidverzorgingservaring met zichtbare resultaten. Ze helpen je om weer een stralende, jonger uitziende huid te krijgen. Je natuurlijke schoonheid heeft er nog nooit zo stralend uitgezien.

Prijslijst

SkinEssential

Complete Gezichtsbehandeling

59,95
Epileren / harsen
Aromatherapie geurreis
Reiniging
Korrelpeeling met Black Mud
Fruitzuurpeeling met Lactic Acid voor een mooie glow
Vitamine C Olie Serum
Crèmemasker
Massage gelaat, decolleté en nek
Vliesmasker met lotion
Serum en crème

SkinLuxe

Uitgebreide Gezichtsbehandeling

79,95
Epileren / harsen
Aromatherapie geurreis
Reiniging
Korrelpeeling met black mud
Fruitzuurpeeling met Lactic Acid voor een mooie glow
Vitamine C Olie Serum
Massage gelaat, decolleté en nek
Modellerend Peel off masker
Vliesmasker met lotion
Serum en crème

Vitamine C en de huid

Vitamine C speelt een belangrijke rol bij de gezondheid van de huid en wordt vaak gebruikt in huidverzorgingsproducten vanwege de vele voordelen die het biedt. Hier zijn enkele manieren waarop vitamine C de huid kan beïnvloeden:

  1. Antioxidante werking: Vitamine C is een krachtige antioxidant die helpt bij het neutraliseren van vrije radicalen die schade aanrichten aan de huidcellen door oxidatieve stress. Dit kan helpen bij het voorkomen van vroegtijdige veroudering van de huid, zoals rimpels en fijne lijntjes, en het behouden van een jeugdige uitstraling.

  2. Stimulatie van collageenproductie: Vitamine C is essentieel voor de productie van collageen, een eiwit dat de huid stevigheid en elasticiteit geeft. Door de productie van collageen te stimuleren, kan vitamine C helpen bij het verminderen van rimpels en het verbeteren van de algehele stevigheid van de huid.

  3. Verheldering van de teint: Vitamine C kan helpen bij het verminderen van hyperpigmentatie en het egaliseren van de teint door het remmen van de productie van melanine, het pigment dat verantwoordelijk is voor donkere vlekken en verkleuringen op de huid. Dit kan resulteren in een helderdere en gelijkmatigere huidskleur.

  4. Bescherming tegen UV-schade: Hoewel vitamine C geen vervanging is voor zonbescherming, kan het wel helpen bij het verminderen van de schade die wordt veroorzaakt door blootstelling aan de zon. Het heeft lichte fotobeschermende eigenschappen en kan helpen bij het verminderen van zonneschade, zoals zonnebrand en verkleuringen.

  5. Verbetering van de huidtextuur: Door de huid te hydrateren en de celvernieuwing te bevorderen, kan vitamine C helpen bij het verbeteren van de algehele textuur en uitstraling van de huid, waardoor deze zachter en gladder wordt.

Vitamine C kan worden gebruikt in verschillende vormen, waaronder crèmes, serums en andere huidverzorgingsproducten. Het is belangrijk om een product te kiezen dat een stabiele vorm van vitamine C bevat en om het regelmatig te gebruiken om de beste resultaten te behalen.