In verwachting? Laat je bolle buik beschilderen en geef kleur aan je zwangerschap!

Vanaf de 7de maand is je buik op zijn mooist en het meest geschikt voor een beschildering. De tijdsduur van een bellypaint ligt tussen de anderhalf en 2 uur, dit hangt af van het gekozen ontwerp. De gebruikte schmink is op waterbasis en dus vriendelijk voor de huid en gemakkelijk af te wassen.

Ik maak na afloop een aantal foto’s van de buik die ik naderhand toe mail (let op: dit zijn dus geen foto’s van een professionele fotograaf!), een eigen fotocamera meenemen mag ook. De bellypaint blijft goed zitten, je kunt dus zelf thuis meer foto’s maken. De foto’s van de beschilderde buik kunnen gebruikt worden op het geboortekaartje, als wandversiering op de babykamer of in een plakboek etc.
Het bijzondere is dat de baby vaak reageert op de schminkactiviteit. Op deze manier heb je een mooie herinnering aan je zwangerschap. Het is ook leuk een bellypaint cadeau te doen, vraag naar een cadeaubon.

Zwanger? Een bellypaint is een leuk aandenken aan deze spannende tijd!

LakShmi Holistic Skincare

LakShmi biedt een holistische kijk op schoonheid en houdt zich niet alleen bezig met het 'zichtbare', maar biedt met de authentieke behandelingen, massages en producten innerlijk welzijn, huidverbetering en uiterlijke schoonheid. Alle producten zijn natuurlijk en Bio-Eco gecertificeerd, Lakshmi heeft een bijzondere, unieke en effectieve lijn producten ontwikkeld.

KrX Corean Skincare

Koreaanse huidverbetering staat bekend om zijn geavanceerde formules en focus op hydratatie, helderheid en jeugdigheid. Door gebruik te maken van natuurlijke ingrediënten en geavanceerde technologieën bieden Koreaanse huidverbeteringsproducten een effectieve oplossing voor een breed scala aan huidproblemen, van droogheid tot onzuiverheden.

Dermoplant Natural Skincare

Dermoplant biedt natuurlijke en biologische huidverzorgingsproducten met een langdurige werking voor alle huidtypes, alle leeftijden en alle huidproblemen die u kunt ondervinden. De kwaliteit van de ingrediënten, de textuur en de concentratie zijn belangrijk bij het bereiken van de best mogelijke resultaten: intense hydratatie, anti aging of kalmerend.

(Bruids)Visagie

Op de mooiste dag van je leven wil je er perfect en stralend uitzien. Hier hoort natuurlijk een onberispelijk uitziende bruidsmake-up bij.

Bellypainting

In verwachting? Laat je bolle buik beschilderen en geef kleur aan je zwangerschap! en mooie herinnering aan je zwangerschap.

Lichaamsbehandelingen

Ontspannende lichaamsbehandelingen.

Kom en ervaar de stilte van ontspanning.

Dermacare SkinLuxe - Praktijk voor Huidverbetering en Welzijn