LakShmi biedt een holistische kijk op schoonheid en houdt zich niet alleen bezig met het ‘zichtbare’, maar biedt met de authentieke behandelingen, massages en producten innerlijk welzijn, huidverbetering en uiterlijke schoonheid. Alle producten zijn natuurlijk en Bio-Eco gecertificeerd, Lakshmi heeft een bijzondere, unieke en effectieve lijn producten ontwikkeld. Door de wijsheid van Ayurveda en de kracht van Aromatherapie te combineren met de moderne wetenschap van natuurlijke biologische producten. De producten zijn in staat om de balans van de huid te herstellen, te verbeteren en problemen te voorkomen, tevens werken de geuren op de geest waardoor men kan ontspannen of juist revitaliseren.

Gevoelige Huid - Pitta

Het antwoord voor de gevoelige huid. Deze behandeling vermindert irritatie en couperose en geeft een verbetering van de hydratatie. Samen met het volgen van het thuisverzorgingsritueel bevordert het de natuurlijke afweer van de huid en voert het een krachtige werking uit tegen vrije radicalen (schadelijke stoffen) waardoor de roodheid zal vervagen en je huid beter beschermd is tegen klimatologische omstandigheden.

60 / 90 MINUTEN € 59,95 / 95,00

Droge Huid - Vata

Straal licht en schoonheid uit met de kracht van de natuur. Deze behandeling geeft een diepe reiniging terwijl de hydratatie behouden blijft. Samen met de thuisverzorgingsproducten bieden we de huid een betere huidbescherming. Een vermoeide grijze huid krijgt weer een frisse uitstraling en het heeft een opvullend en verstevigend effect waarbij rimpels minder zichtbaar zullen zijn. Je huid krijgt een mooie zachte glow.

60 / 90 MINUTEN € 59,95 / 95,00

Vette & Onzuiver Huid - Kapha

Je huid krijgt na een Kapha behandeling weer een gezonde, gladde uitstraling. Samen met het thuisritueel elimineren we het onaangenaam glanzend effect en de talgproductie. Dankzij de antibacteriële werking van de producten verminderen we actief de vorming van onzuiverheden en mee-eters. De producten van de Kapha lijn zijn niet agressief en drogen de huid niet uit en zorgen voor een frisse, schone huid.

60 / 90 MINUTEN € 59,95 / 95,00

Oudere Huid - Anti Age

The miraculous ritual for timeless skin! Deze behandelingskuur verstevigt de huid en rimpels worden minder zichtbaar. Samen met het volgen van het thuisverzorgingsritueel ga je de tekens van huidveroudering tegen, pigmentvlekken verminderen, de huid wordt egaler, lichte roodheid vermindert en het laat de huid weer stralen. Rimpels en lijntjes zullen minder zichtbaar zijn en de huid voelt heerlijk gevoed aan.

60 / 90 MINUTEN € 59,95 / 95,00

Ontgifting van de huid - Detox

Een bijzonder ritueel om de huid tot in de diepere lagen te gaan ontgiften. Een behandeling met producten die een nog sneller en beter resultaat geven aan een huid met roodheid, tekenen van veroudering. Het ritueel zal evenwicht brengen in de talgproductie, terwijl het de huid diep voedt en hydrateert. Geniet van de voetmassage, bijzondere massage met Jade edelstenen en een Hotstone massage voor nek en decolleté.

100 MINUTEN € 115,00

Anti Stress - Rose

Een heerlijke anti-stress behandeling met de etherische olie van roos en speciale massages met penselen gedrenkt in rozenolie en warme rozenkwarts stenen. Ultiem ontspannen, stress wordt afgevoerd en nieuwe sprankelende energie komt ervoor in de plaats. Een verwenbehandeling waarbij je heerlijk in de watten wordt gelegd en je als herboren weer thuis komt. Een evenwichtige balans van lichaam en geest

90 MINUTEN € 95,00

Oogcontour - Netra

Een krachtig beauty ritueel voor de gevoelige, dunne huid rondom de ogen. Ontsierende oneffenheden zoals wallen of donkere kringen worden door de verschillende producten direct zichtbaar aangepakt. De verzorging van de ogen is net zo belangrijk als de verzorging van de rest van je gezicht.Kraaienpootjes en rimpels om de ogen zullen verzachten en je oogopslag wordt helder en stralend!

30 MINUTEN € 39,95

Vermoeide Benen - Crio Gamathi

De ideale behandeling om zware en vermoeide benen te verlichten. Massagetechnieken met de effectieve producten uit de Crio-tlijn, verbeteren de bloedcirculatie, drijven overmatig vocht af en verkoelen de benen. Crio Gamathi is een heerlijke behandeling voor iedereen die veel staat en loopt, geschikt voor degenen die last hebben van een verminderde bloedcirculatie of oedeem in de benen.

50 MINUTEN € 75,00

Cellulite & Vet - Garshan Slim

Om cellulite tegen te gaan en plaatselijke vetverbranding te stimuleren. Door middel van massagetechnieken en de krachtige werkstoffen in de producten van de LakShmiGarshan Slim lijn, herstellen het evenwicht en de energie in het weefsel. Men ervaart bij deze producten een warme sensatie en een rode huid. Het lichaam kan de losgemaakte vetten en afvalstoffen makkelijker afvoeren.

60 MINUTEN € 75,00

Vermoeide Voeten - Pada

Het Pada Feet Ritual is een weldaad voor je voeten. Deze behandeling is heerlijk ontspannend en zorgt voor frisse en relaxte voeten. Geeft gelijk verlichting bij pijnlijke en gezwollen voeten en is voedend en verzachtend voor de droge huid en kloven. Voedend, verzachtend en een langdurig gevoel van welzijn en frisheid ontstaat dat de hele dag aanhoudt. De huid wordt gehydrateerd, glad en fluweelzacht

40 MINUTEN € 49,95