Koreaanse Huidverbetering – Innovatieve producten voor een stralende huid. Bij Dermacare SkinLuxe omarmen we de kracht van Koreaanse huidverbetering om jou te helpen een stralende en gezonde huid te bereiken. Onze collectie van innovatieve producten is samengesteld om de beste elementen van de Koreaanse schoonheidsroutines te leveren, rechtstreeks naar jouw verzorgingsroutine. KRX Aesthetics is waar de kunst van Koreaanse huidverzorging en de wetenschap van schoonheid elkaar ontmoeten. Bekijk en ervaar de inspirerende wereld van Koreaanse cosmeceuticals, gemaakt om huidverzorgingsroutines naar een nieuwe hoogte te brengen.

Medical Grade CO2 Carboxy Therapy

De revolutionaire naaldvrije CO2-carboxytherapie helpt het metabolisme van de huid en de natuurlijke productie van zuurstof te stimuleren en zorgt voor een diepe hydratatie. De huid ziet er na de eerste behandeling aanzienlijk helderder, frisser, egaler, en soepel uit. Rimpels lijken minder diep, de huid wordt glad en krijgt een mooie glow. Ook heel effectief op de acnehuid.

VANAF € 89,95

Microneedling

Intensieve huidverbetering bij fijne lijntjes, rimpelvorming en hyperpigmentatie. Er worden met een pen kleine micro beschadigingen in de huid gemaakt worden. Deze beschadigingen worden door onze huid gedicht met collageen waardoor de huid er weer voller en strakker gaat uitzien. De huidverbeterende serums die tijdens het needlen gebruikt worden, worden op deze manier diep in de huid opgenomen.

VANAF € 95,00

Nano Dermabrasie

Nano-dermabrasie polijst de huid krachtig met gebruik van microscopisch kleine naaldjes, het maakt de huid gladder en jonger. De huid wordt egaler van huidstructuur en krijgt een frisse glans. De behandeling is pijnloos en geeft vrijwel direct resultaat. De dode huidcellen worden verwijderd zonder de huid te beschadigen. De doorbloeding wordt gestimuleerd waardoor de huid wordt aangezet tot celvernieuwing.

VANAF € 79,95

Clear Peel

KrX Clear Peel is een 30% salicylzuur met toegevoegde antioxidanten, zoals groene thee. Salicylzuur remt de vorming van comedonen, lost de bindingen van dode huidcellen op en is ontstekingsremmend. Het exfolieert en overtollig talg en vuil wordt uit de porie verwijderd, salicylzuur is bijzonder nuttig bij de behandeling van acne. Het is een zachte peeling en ook geschikt voor de gevoelige huid.

VANAF € 79,95

Hydro Oxygen Dermabrasie

Een zachte maar effectieve behandeling die zorgt voor een grondige peeling, diepe reiniging en intense plump, wat resulteert in onmiddellijke anti-aging effecten, betere huidtextuur en een stralend uiterlijk. Het exfolieert en zuigt gelijktijdige de dode huid van het oppervlak van de opperhuid, daarbij geeft een infusie van oplossingen die zorgen voor een diepere reiniging van de poriën en voeding van de huid.

VANAF € 95,00

PD- 13 Therapie

Een fotosensibiliserend product om acne, actinische keratose en zelfs schilfering op gezicht, lichaam en hoofdhuid effectief te behandelen in combinatie met Red Light Therapy. Het is een effectieve behandeling ter voorkoming van acne, die de activiteit van de talgklieren vermindert en de acnebacteriën doodt. Het kan matige tot ernstige acne, Actinische Keratose, Rosacea en andere huidaandoeningen behandelen.

VANAF € 119,95

Aanvullingen

Fijne extra's die je behandeling naar een nog hoger niveau tillen. Denk aan de MelaPro Spot peel tegen plaatselijke pigmentverstoringen of Therapeel R3 met retinol die de productie van collageen en elastine stimuleert in de huid voor een mooie en jonger uitziende huid. Of ga voor het sterk liftende Ultra V Tox Higher Power Masker of heerlijk verkoelend en kalmerend Cryofocial masker.

VANAF € 15,00